shutterstock 1797360181 min scaled

Over ons

Honden zijn de meest fantastische dieren in de wereld. Ze zijn al meer dan tienduizend jaar onze trouwe metgezellen. Ze voelen hoe het met je gaat. Ze zijn er onvoorwaardelijk voor je. Geven je elke dag gezelligheid. Brengen vrolijkheid en troost als je dat nodig hebt. 

BABOO is ontstaan vanuit onze onvoorwaardelijke liefde voor honden. Onze honden zijn onze beste vrienden en onze ‘kindjes’. Hun gezondheid, welzijn en veiligheid staan bij ons voorop. Wij hebben alles voor onze honden over.

Ons doel

BABOO is een hondenwinkel met een missie. Het is ons doel om een veilige wereld voor honden te creëren. Een wereld waarin honden worden behandeld met het respect, de vriendelijkheid en empathie die ze verdienen. Een wereld vrij van gevaarlijke chemicaliën, onnodige medicijnen en ongezond, ultrabewerkt hondenvoer. Een wereld waarin het begrip ‘hondenleven’ een nieuwe betekenis krijgt.

Kwaliteitsproducten voor honden

Wij geloven dat elke hond telt. Honden kunnen niet praten en hebben geen stem. Wij doen daarom alles wat mogelijk is om ze een stem te geven. Wij bieden daarbij alleen kwaliteitsproducten voor honden aan met een 100% tevredenheidsgarantie. Onze producten zijn daarbij persoonlijk getest en goedgekeurd door onze honden. Want onze honden verdienen het allerbeste!

Het ontstaan van BABOO

Oprichter van BABOO Liza Bergman: “Er is helaas nog veel mis met de verzorging van honden anno 2024. Veel voerproducten zijn bijvoorbeeld ongezond en van slechte kwaliteit en voerfabrikanten zijn niet verplicht om de exacte ingrediënten te vermelden. Dit leidt tot ernstige en veelvoorkomende gezondheidsproblemen bij honden, zoals allergieën, chronische huid- en vachtproblemen en maagdarmklachten.”

“We geven onze honden teveel ongezond hondenvoer en te weinig variatie, we gebruiken teveel giftige producten voor onze honden, we over-vaccineren en geven ze teveel onnodige medicatie, zoals ontwormingsmiddelen zonder diagnose. Honden kunnen niet praten. Wij willen ze daarom een stem geven, ze beschermen en hun advocaat zijn. Verandering is noodzakelijk en dit begint bij bewustwording.”

Bergman deelt graag haar persoonlijke ervaring met haar adoptiehond Lucky, die door slechte voeding en medicatie zelf ook ernstige gezondheidsklachten ontwikkelde. “Ik heb veel geleerd van holistische dierenartsen uit Amerika en wereldwijd. Dankzij holistische diergeneeskunde, goede voeding en supplementen is Lucky nu gezonder dan ooit. Dit heeft mij geïnspireerd om BABOO te starten en andere honden en hondenliefhebbers te helpen. Zo is BABOO ontstaan.”

Liza en Lucky gecomprimeerd vierkant

Welzijnsorganisaties

Onderstaand een aantal nationale en internationale welzijnsorganisaties en goede doelen voor honden waaraan wij zijn verbonden, die wij ondersteunen of die wij anderzijds een warm hart toedragen. Naast hun gewaardeerde activiteiten op het gebied van het welzijn en de gezondheid van honden (het ondersteunen, bevorderen en promoten daarvan), zijn deze organisaties ook nuttige informatiebronnen voor hondenliefhebbers:

 

Winkelwagen
Scroll naar boven